KIRIKKALE
25°
02:54

İmsak'a Kalan Süre

Anne Kutluca’ya son görev

Kırıkkale siyaseti ve iş dünyasının tanıdık simalarından, Kırıkkale Saadet Partisi İl Başkanı Veysel Kutluca’nın Annesi Bahriye Kutluca (82) hayatını kaybetti.


SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
Bir süredir rahatsızlığı bulunan ve doktorların bütün müdahalesine rağmen hayata tutunamayan Kırıkkale Saadet Partisi İl Başkanı Veysel Kutluca’nın Annesi Bahriye Kutluca (82) hayatını kaybetti.

TAZİYE TEMENNİLERİNİ İLETTİLER
Anne Kutluca’nın cenaze namazı Kırıkkale Merkez Nur Camiinde kılındı. Öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazına Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, Saadet Partisi İstanbul Milletvekili Birol Aydın, Saadet Partisi Kayseri Milletvekili Mahmut Arıkan, Anavatan Partisi Genel Başkanı İbrahim Çelebi, siyasi partilerin il başkanları, çeşitli partilerin belediye başkan aday adayları, STK temsilcileri, gazeteciler ve çok sayıda vatandaş katıldı. SP İl Başkanı Kutluca ve kardeşleri taziyeleri baba ocağında birlikte kabul etti. Bizler de Gazetekale ailesi olarak anne Bahriye Kutluca’ya yüce Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Haber:Süleyman Ok 

İlginizi Çekebilir

Saadet Partisi Keskin ilçe başkanlığı Kalkan’a emanet 

İlginizi Çekebilir

Kutluca: “Vatandaş sorunlarına çözüm bekliyor”

İlginizi Çekebilir

Kutluca: “Çözüm reçetesi Millî Görüşte”

Haber Yorumları

Yorum Yaz

92987

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171